Events in Knokke

Optima Open
Optima Open is een uniek event die ieder jaar in Knokke-Heist terug komt waar voormalige tennislegendes het opnieuw opnemen tegen elkaar. Optima Open te Knokke vindt plaats in de prestigieuze Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist van in de maand augustus. Onder spelers die zich al op het Knokse grond gebied gespeeld hebben bevinden zich vele oud kampioenen .

Dit event te Knokke-Heist wordt omringt door tal van beroemdheden. Alle kaarten zijn dan ook meestal snel uit verkocht. Vele van de bezoeker nemen een golfkar vanuit hun appartement ,huis in het zoute of hotel. Ook hier komen vele duizenden bezoeker op af ,daarom zijn onze elektrische golfkarretjes makkelijk te parkeren en opvallend.

Knokke Hippique
Knokke-Hippique het paarden event van Knokke-Heist: van 25 tot 28 juni 2015 strijkt de wereldtop van de paardenspringsport neer in Knokke-Heist. Knokke-Hippique krijgt 5 sterren, wat zoveel betekent als het hoogste sportieve niveau ter wereld, de Champions League voor de paarden. Om al die internationale toppaarden en -ruiters te ontvangen, wordt op de toekomstige golfcourse tussen de Natiënlaan en Nieuwstraat een terrein van meer dan 30 ha in gereedheid gebracht met 2 immense wedstrijdpistes waarop zowel overdag als ’s avonds onder kunstlicht wedstrijden plaats vinden. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt met een lifestyle beurs, live optredens en restaurants ook troeven voor de niet-paardenkenners. Voor Knokke-Heist een ideaal evenement dus om het zomerseizoen in de badplaats op gang te trekken door middel van onze elektrische golfwagentjes.

Ook hier kan u gebruik maken om ontspannen met u elektrisch golfkarretje het Knokke-Hippique bezoeken vanuit uw hotel .Geen parkeer problemen of file vanuit de Lippenslaan en het Zoute bent u zo buiten Knokke. Het bij laden van de golfwagentjes met stroom is geen probleem
Knokke Hippique zal u zeker gastvrij verwelkomen met uw elektrisch City-Mobiel.

Zoute Grand Prix
Zoute Grand Prix is een must voor iedere auto liefhebber. Sinds mensenheugenis wordt Knokke-Heist geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar ontspanning hand in hand gaat met klasse, sportiviteit en raffinement. Ieder jaar opnieuw wordt daarom Zoute grand Prix georganiseerd.
In het Zoute het centrum worden ’s werelds meest prestigieuze automerken, oud en nieuw tentoongesteld. Ook in deze periode zijn onze elektrische voertuigen een welgekomen product ,vele van onze zakelijke klanten vragen ieder jaar meer Service zoals leveren van goederen op locatie tot en met Milieu Vriendelijke Shuttles.

Vuurwerk festival
Bezoekt u het beroemde vuurwerk festival te Knokke of gaat u naar de Green Mobility Days bij het CASINO, BEACH & PROMENADE op de zeedijk van Knokke-Heist ook daar hebben onze elektrische voertuigen zeker een plaats gevonden in de mensen massa.
De golfkarretjes zijn een toegevoegde waarde voor uw gebruiksgemak te Knokke. Op vele plaatsten kunt u het voertuig gratis opladen. Vele stranduitbatingen in Knokke maken gebruik van een promo voertuig om hun beachclub onder de aandacht te brengen.

Eccentric Fair
De Eccentric Fair in Knokke is ook een plaats waar de eclectische karretjes in de zomer voor de deur staan geplaats en wel om de simpele reden dat de elektrische voertuigen geen parkeer problemen met zich mee brengen.

Loading