Golfkar huren

Golfkar huren doet u bij Invest-Mobile, your partner in Electric Driving

Invest-Mobile verhuurt al 5 jaar golfkarren voor de openbare weg door heel Europa (op kenteken). Invest-Mobile is dé specialist in het verhuren van golfkarren voor uw binnen of buitenevenementen voor zowel goederen als personen. Invest-Mobile voertuigen bezorgen hun klanten door heel Europa een Green Mobility day, iedere dag opnieuw.

Event of bedrijfsfeest: een elektrische Invest-Mobile golfkar is een ideaal vervoersmiddel om in te zetten en kan ook een opvallende blikvanger zijn voor Uw merk. Knokke-Heist was de eerste stad in Europa waar het elektrisch rijden met een golfkar gepromoot werd.

Vele badplaatsen volgen dit voorbeeld, van Knokke tot De Panne, van Cadzand tot Veere, ook het mondaine Baden-Baden in Duitsland kon niet achter blijven en natuurlijk het Spaanse Marbella waar menig event gebruik maakt van onze diensten. Wilt u in het mondaine Knokke–Heist een event bezoeken of organiseren? Wij helpen u met uw mobiliteit probleem.

Zakelijk of privé beide is geen probleem

Onze verhuurvloot van elektrische golfkarretjes met kenteken en boord documenten zijn de juiste wagentjes om u en uw klanten makkelijk te laten bewegen door Knokke-Heist. U huurt enkele elektrische wagentjes met uw reclame, iedereen heeft het gezien op elk event.

Ook vele bedrijven geven hun klanten de kans om zich ecologisch te bewegen door Knokke-Heist wat alleen maar de samenwerking bevorderd. Relaties of vrienden vinden de elektrische golfwagentjes de uitkomst om na afloop van het een event ook nog met het trendy vervoermiddel te gaan uit eten.
Makkelijk te parkeren in het drukke straatbeeld en tegelijkertijd nog gezien worden ook.

Wat is er nu beter dan met uw Garia City-Mobile en uw klant rond te rijden en uw elektrisch voertuig bij een van onze laadstations te “pluggen & onpluggen”.

Loading